Site icon Mobilge

Nokia Lumia 620 ekran görüntüsü yakalama

Windows Phone 8.0 ve Windowsphone 8.1 işletim sistemli Nokia Lumia 620 model akıllı cep telefonlarında ekran görüntüsü alma işlemini gerçekleştirebilir, ekran görüntüsü çekme yöntemiyle yakaladığınız fotoğrafları galerinize ekleyebilirsiniz. Örneğin; Çektiğiniz Whatsapp içi resmi Facebook, Twitter, Instagram veya Pinstagram gibi sitelerde veya uygulamalarda paylaşabilirsiniz. Nokia Lumia 620’de ekran görüntüsü yakalamak ve ekran fotoğrafını çekip paylaşabilmek için öncelikli olarak nasıl screenshoot alabileceğinize göz atalım. Resimli anlatım ile ekran resminin nasıl alındığını öğrenebilirsiniz.

Nokia Lumia 620′nin Windowsphone 8.0 ve Windowsphone 8.1 sürümlerinde ekran yakalamak ve ekran fotoğrafı çekmek için farklı kombinasyonlar oluşturacak şekilde iki tuşa basmanız gerekmektedir.

Nokia Lumia 620′de ekran görüntüsü yakalamak için;

Windows Phone 8′de ekran görüntüsü almak için, Başlat‘a  ve ardından Güç düğmesine  aynı anda basın ve ses çıkıncaya kadar basılı tutun. Ekran görüntüsünü Lumia’da yakalayın.

Güncellediğiniz (WP 8.1) Nokia Lumia 620′de Ekran resmi çekmek için;

Windowsphone 8.1 ekran görüntüsü kaydetme tekniği;

Windows Phone 8.1 işletim sistemli Lumia 620 model telefonunuzda, ekranınızın resmini çekmek için Güç düğmesi ve Sesi Arttırma düğmelerine aynı anda basın.

Ekran resmini çekebilmek için Güç + Ses Açma tuşlarının nerede olduğunu resimli anlatımda görebilirsiniz. Bunun yanında karşılaştığınız olası problemleri, hataları veya ss alma sorunlarını yorum kutucuğuna yazın çözüm üretelim.

Nokia Lumia akıllı cihazların tümünde programsız bir şekilde ekran fotoğrafı yakalayabilirsiniz. Nokia’nın resim çekme özelliği sayesinde program indirmeniz gerekmiyor.

Exit mobile version