Bildiğiniz üzere İntagram hesapları profil ayarlarından tamamen silinmiyor. Hesap dondurma işlemi yapılabiliyor ve sonradan hesabınızı tekrardan aktifleyebiliyorsunuz. Ancak İnstagram hesabını tamamen silmek ve geride hiç bir şey bırakmadan tüm fotoğrafları, hesap bilgilerini, mesajları silmek istiyorsanız bir yöntemi var.

İnstagram gibi sosyal medyalar genede kullanıcılarını hiç kaybetmek istemezler. Bu yüzden genel olarak hesapları tamamen silmek yerine dondurma işlemi yapmalarına izin verirler. Bu sayede sunucularına yüklediğiniz veriler asla kaybolmaz, bilgileriniz ve paylaştıklarınız tamamen silinmez. Her sitenin ya da mobil uygulamanın en değer verdiği şey verileridir. Ancak kullanıcı istediğinde tüm verilerini silme özgülüğüne sahiptir. Bu işlem sayesinde paylaştığı tüm fotoğraf videolar, kiminle mesajlaşmış, yaptığı yorumlar hepsi birden silinir. Silinenlerin geri yüklenmesi bu saatten sonra geri yüklemek neredeyse imkansızdır.


İnstagram hesabı tamamen nasıl silinir?

İnstagram hesabını kalıcı olarak tamamen silmek istiyorsanız size vereceğimiz linkten bu işlemi yapabilirsiniz. Bu linke ulaşmak normal profil ayarlarından oldukça zordur. İnstagram kullanmak istemediğinizde uygulama sizi hesabınızı dondurmaya yönlendirir. Tamamen silmek için aşağıdaki linki tıklamanız yeterlidir.

İntagram hesabını sil

Unutmayın! İnstagram hesabınızı kalıcı olarak silme işleminden sonra tüm her şey silinir. Tüm fotoğraflar silinir, mesajların hepsi silinir. Bu yüzden hesabı tamamen kaldırma işlemi yapmadan önce kalmasını istediğiniz fotoğrafları telefonunuza ya da bilgisayarına kaydetmeyi unutmayın.

Kimler Neler Demiş?

avatar
1000
  Subscribe  
Bildir