Ana SayfaAndroidBu seferde iPhone 6 Plus Patladı !

Bu seferde iPhone 6 Plus Patladı !

- Advertisment -

2016 yılı akıllı telefonlar için en talihsiz yıl olarak kabul edebiliriz.Not 7 nin patlama haberlerini fazla fazla duyuyoruz şimidi de ıPhone 6 plus patladı! bazı haber kaynaklarının paylaşımlarına göre California’da yaşayan Yvette Estrada’nın ıPhone 6 Plus telefonu orjinal şarj kablosunu kullanarak şarj ederken patlamış. telefonun sahibi gece 3-4 sıralarında yogun bir şekilde agır bir pilastik kokusu ile uyanarak kokunun geldigi odaya gidince iPhone dan siyah bir duman cıkarak yandıgını gözlemlemiş. işin garip tarafı bu telefon daha 3 aylık mış .

 

Gün geçmiyor ki yanan telefonların sayısı artmaya devam ediyor aynı durumu üniversite ögrencisi Darina Hlavaty ıPhone 6 Plus telefonu arka cebinde bir anda alev almış .tam olarak nedeni bilinmese de muhtemel iki nedeni olabilir :

1.arzalı pil üretim esnasında yapılan bir yanlışlık.

2.nedeni ise kısa devre .yanan-aple2

şuan a kadar apple dan herhangi bir açıklama gelmadi fakat açıklama gelmesi bekleniyor .(sen yapma bari apple Reiz)..

- Advertisment -

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar

- Advertisment -
Their key characteristics are ease of use and modest system requirements. mostbet This feature is called Mostbet in-play betting and is available for most sports events. o’yinlarni Mostbet has over 20 titles for lotteries like Keno and Scratch Cards. mostbet uz After installing the application, open it on your Android device. depozitlar uchun