Ana SayfaAppleiPhone da Animasyon kapatma!

iPhone da Animasyon kapatma!

- Advertisment -

genel olarak iPhone ile birlikte gelen animasyon geçişleri bulunmaktadır . Tabi bizde bu geçişleri kapatmak istedigimizde de bulması kolay olmuyor bizde bu gün sizlere bu animasyonları nasıl kapata bilirsiniz onu anlatıcaz .

İos 9.3 ve en son ios 10 ile karşımıza çıkan apple ın animasyon geçişleri ve bir cok konuda genel olarak eleştiri almıştı . kimi sevdi kimi sevmedi .bu animasyon işlemini hızlandırmak için kimi Jailbreak işlemini kullanıyordu.tabi apple bu açıgı gördü hemen ios 9.3 sürümü ve ios 10 sürümü ile bu açıgı kapattı .

şimdi bu animasyonlar ı nasıl kapatabiliriz ? adım adım anlatıyoruz!

-ayarlar kısmını açın

aplle-ayar

-ardından genel kısmını açın

-karşınıza erişebilirlik kısmı gelicek onu  acın ve ardından Hareketi Azalt kısmı açın ve ardından  yeşil bir şekilde aktif olarak sizlere görünmüş olucak onu pasif hale getirin.

aple-eris

bu işlemi yaptıktan sonra İphone telefonumuzun FPS dedigimiz yani animasyon geçiş hızı olan FPS yi azaltmış oluyoruz .

 

- Advertisment -

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar

- Advertisment -
Their key characteristics are ease of use and modest system requirements. mostbet This feature is called Mostbet in-play betting and is available for most sports events. o’yinlarni Mostbet has over 20 titles for lotteries like Keno and Scratch Cards. mostbet uz After installing the application, open it on your Android device. depozitlar uchun