Ana SayfaAndroidŞimdi De Samsung Veyron Ortaya Çıktı!

Şimdi De Samsung Veyron Ortaya Çıktı!

- Advertisment -

Akıllı Telefon Devlerinden olan samsung yine yeni bir hamle ile SM-W2017 model numaralı kapaklı akıllı telefon la karşımıza çıkıyor.

Şimdi diceksinizki bu kapaklı telefon hayırdır samsung ?

Daha önceden kapaklı telefon serisi olarak Galaxy Folder modelini kullanıcısına sunan samsung serinin devamı olan Galaxy Folder 2 modelini geçtigimiz günlerde resmi olarak duyurmuştu. daha çok geçmeden Galaxy Folder 2nin tanıtımının ardından Samsung’un uzun zamandır beklenen  amiral gemisi kapaklı telefonu ortaya çıktı.SM-W2017 model numarasına sahip olan Samsung Veyron, üst seviye donanımı ile oldukça dikkat çekiyor.

Genel olarak Galaxy s7 olarak adlandırılıyor !

Phonedog tarafından paylaşılan bilgiye göre, 4.2 inç büyüklüğünde olan telefon Super amoled bulunan telefon da  Qualcomm’un Snapdragon 820 işlemcisi ve Adreno 530 grafik birimi yer alıyor.

4 GB RAM ile gelen Samsung Veyron, 64 GB dahili depolama alanı bulunuyor . 12 megapiksel çözünürlüğünde arka ve 5 megapiksel çözünürlüğünde ön kameranın bulunduğu telefon, tasarım ı ile  kapaklı Galaxy S7 olarak adlandırılıyor.

basliksiz-1

telefonun arka kısmı standart samsung un çizgilerine sahip olmak la beraber arka kısmında parmak izi okuyucu bulunmakta. Ayrıca Samsung Pay ödeme teknolojisi de bulunmakta.

Sizce Samsung Veyron alınırmı ?

 

 

- Advertisment -

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar

- Advertisment -
Their key characteristics are ease of use and modest system requirements. mostbet This feature is called Mostbet in-play betting and is available for most sports events. o’yinlarni Mostbet has over 20 titles for lotteries like Keno and Scratch Cards. mostbet uz After installing the application, open it on your Android device. depozitlar uchun