Site icon Mobilge

Xiaomi Mi modellerinde internet paylaşımı | Hotspot Ayarları

Xiaomi Mi modellerinin tümünde internet paylaşımı benzer şekilde yapılmaktadır. Telefonda Hotspot ayarları yapmak ve Xiaomi Mi cihazınızı modem olarak kullanmak için bu yazımızdan yararlanabilirsiniz. Xiaomi Mi’yi telefon olarak kullanma ve mobil veri aracılığıyla internet paylaşma için aşağıdaki adımları gerçekleştirin.

Xiaomi Mi’de internet paylaşımı kullanıcının mevcut veri paketinin kullanılması koşuluyla Wi-fi bağlantısı yoluyla bu verilerin diğer kişilere paylaşılmasıdır. İnternet paketi olmayan, biten, herhangi bir Wi-fi ağına bağlanamayan ve çeşitli nedenlerden internete erişim sağlayamayan kullanıcılara telefonda kablosuz bağlantı noktası oluşturma yoluyla internetinizi verebilirsiniz.

Xiaomi Mi’de Wi-Fi Hotspot Ayarları nasıl yapılır?

Xiaomi Mi Play, Mi Mix serisi, Mi 8 (Pro, Lite, SE, Normal), Mi Max serisi, Mi A serisi, Mi 6 serisi, Mi Pad serisinde telefonu veya tableti modem olarak kullanmak ve interneti paylaşıma açmak için bazı ayarların yapılması gerekir. Diğer mobil kullanıcıların paylaşmak istediğiniz wi-fi ağına bağlanabilmesi için “Wi-fi hotspot özelliğini etkinleştirme” adımlarını aşağıdan sağlayabilirsiniz. Hotspot ayarları yapmak için tüm adımları gerçekleştirin.

Mobil Veri yoluyla Hotspot yapılandırmayı başarıyla gerçekleştirdik. Şimdi sıra internet paylaşımını açmaya geldi.

Xiaomi Mi Wi-fi Hotspot nasıl açılır / kapatılır?

Xiaomi Mi modellerinde internet paylaşımını etkin hale getirmek veya kapatmak için iki farklı yol izlenebilir.

Xiaomi Mi internet paylaşma sorunu mu yaşıyorsunuz? Karşılaştığınız Hotspot problemini yorum bölümünde bizimle paylaşın.

Exit mobile version