Site icon Mobilge

Telefonda VPN Nasıl Değiştirilir?

İnternet ağı üzerinde herhangi bir kısıtlama olmaksızın kullanabileceğiniz VPN türleri, bağlantı kimliğinizi koruyabilmek için son derece etkili bir yöntem. Aynı zamanda günümüzde sosyal medya siteleri için uygulanan erişim engelleri de VPN ile bir problem olmaktan çıkıyor. İnternet yavaşlatma ya da daha farklı şekilde gerçekleştirilen uygulamalar da VPN kullanımı ile birlikte internetin özgür bir şekilde kullanılmasını sağlıyor.

 Android VPN Nasıl Değiştirilir?

Android telefonunuz için bir VPN kurulumu gerçekleştirmek istiyorsanız sizler için hazırladığımız adımları uygulayarak bu işlemi başarıyla tamamlayabilirsiniz. Bu hizmet yurt dışı kaynaklı ücretsiz VPN sağlayıcılarının ile sağlanabiliyor. Bir sanal ağ uzantısı olarak kullanılan VPN, bireylerin internet üzerindeki faaliyetlerini korumak için gerçekten iyi bir yöntem. Ancak burada güvenli bir VPN kullanıyor olmanız önemli bir ayrıntı. Android VPN ayarları nasıl yapılır?

euro217.vpnbook.com

euro214.vpnbook.com

us1.vpnbook.com (US VPN – optimized for fast web surfing; no p2p downloading)

us2.vpnbook.com (US VPN – optimized for fast web surfing; no p2p downloading)

ca1.vpnbook.com (Canada VPN – optimized for fast web surfing; no p2p downloading)

de233.vpnbook.com (Germany VPN – optimized for fast web surfing; no p2p downloading)

Username: vpnbook

Password: CraGe7p

Bu yöntemler sayesinde herhangi ek uygulamaya ihtiyaç duymadan telefonunuzda ücretsiz Android VPN kurulumu yapabilirsiniz.

Exit mobile version