Site icon Mobilge

Sms yedekleme (Android)

SMS yedekleme hiç bu kadar kolay olmamıştı. SMS Backup & Restore uygulamasıyla silinen mesajlara artık son noktayı koyabiliriz. 10 milyona yakın indirme sayısıyla ve 5 üzerinden 4.6 puanıyla hizmet noktasında başarısını oraya koyan SMS Backup & Restore uygulamasıyla artık çok daha rahat edeceksiniz.

Dilerseniz programın özelliklerine ve nasıl telefonda sms yedeklendiğine bir göz atalım. Özellikleri:

SMS yedekleme sayesinde mesajlarınızı yedekleneceği için silebilir, telefonunuzda yeni yerler açabilir, dolup taşan mesaj kutunuzu boşaltabilirsiniz. Ayrıca özelliklerde de bahsettiğimiz gibi telefonunuzda bulunan ( sizin için önem taşıyan) mesajları başka bir telefona aktarmanıza da olanak tanıyor.

SMS yedekleme programını indirmek ve telefonunuza yüklemek için Samsung, HTC, LG, Casper, General Mobile, Sony Xperia, Huwaei ( Turkcell, Vodafone, Avea) ve diğer android telefonlardan herhangi bir modele sahip olmanız yeterli. Telefonda sms yedekleme programını tercih edenlerden olmak istiyorsanız ve bu ücretsiz uygulamayı kaçırmayayım diyorsanız buraya tıklayın ve indirin.

Not: Uygulama dünya genelinde en çok indirilen ve en kullanışlı uygulamalardan bir tanesidir. Faydaları saymakla bitmeyecek telefon dostu bu uygulamayı mobilkaynak ekibi olarak telefonunuzda bulundurmanızı öneriyoruz.

 

Exit mobile version