Site icon Mobilge

Satranç uygulama indir

Satranç, hayatımızda büyük yer tutan klasik oyunlar arasındadır. Fiziksel olarak oynanabilen satranç oyunu artık bilgisayar, telefon ve tablet ortamında da sıkça oynanmaktadır. Bu yazımızda Android ve iOS için ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir satranç uygulamasını tanıtacağız.

Satranç, zeka gelişimine büyük katkı sağlayan oyunlardan biridir. Yapılan stratejik saldırı ve savunma hamleleri tıpkı günlük yaşamdaki davranışlarımızın temsili gibidir. Satranç kişisel gelişim açısındna yararlıdır ve her yaştan kullanıcıya hitap etmekle birlikte gelişim döneminde bireye büyük fayda sağlamaktadır.

Tanıtacağımız satranç uygulaması oldukça geniş kapsamlıdır. 120’yi aşkın ücretsiz satranç programı içeren uygulama hem Android hem de iOS için ücretsiz indirilebilmektedir. Google Play ve iTunes tarafından önerilen ve editör önerisi olarak geçen uygulamanın bazı özellikleri şu şekildedir:

Nasıl indirilir?

Ücretsiz satrancı mobil için indirmek için cihazın modeline bağlı yükleme yapılması gerekir. Android veya iOS kullanıcıları aşağıdaki bağlantı adreslerini kullanarak Google Play veya App Store uygulama mağazasından kendileri için uygun olan mobil satranç uygulamasını indirebilirler.

Android için indir iOS için indir

Exit mobile version