Site icon Mobilge

Samsung Galaxy M30 sorunları ve çözümler

Galaxy m30 sorunları ve çözümleri

Samsung Galaxy M30 ülkemizde en çok tercih edilen popüler 2019 akıllı telefonları arasında yer alıyor. Cihazı bu denli cazibeli yapan tarafı ise ekonomik fiyatlı olması. Bu yazımızda kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılan Galaxy M30 sorunlarına yönelik çözümleri paylaşıyor olacağız. Tüm yaygın problemler ve buna karşılık öneriler sizlerle.

Samsung Galaxy M30 sorunları ve çözümleri

Galaxy M30, diğer pek çok telefon gibi Android işletim sistemiyle geliyor. Her model gibi Galaxy M30’de da sorunlar baş gösterebiliyor. Bu başlık altında en çok karşılaşılan hatalar, sorunlar ve tümü için çözüm önerilerini paylaşıyoruz.

Galaxy M30 ısınma problemi

Cihazınızda ısınma meydana geliyorsa dikkat etmeniz bazı hususlar olabilir. Genellikle bu durum yanlış kullanımdan kaynaklıdır.

Isınma sorunu nasıl çözülür?

Bilgi: Yukarıdaki öneriler temel düzeydedir. Tüm önlemlere rağmen ısınma sorunu devam ediyorsa Samsung yetkili servise danışmanızı öneririz.

Galaxy M30 pil sorunu

Kullanıcıların en çok şikayetçi olduğu durumlardan biri pil sorunudur. Şarjın kısa sürede bitmesi büyük olumsuzluktur. Şarjın hızlı bitme problemine karşı birtakım önlemler alınabilir.

Pil sorunu nasıl çözülür?

Yukarıdaki problemlere karşılık pilin hızlı tükenmesi sorunu devam ediyorsa Samsung yetkili servisten destek almalısınız.

Galaxy M30 yavaşlama, kasma ve donma sorunu

İlk zamanlarda Galaxy M30 performansı kullanıcıyı memnun edebilir. Ancak güncelleme, yeni uygulamalar ve diğer sebeplerden yavaşlama, kasma ve donma sorunları meydana gelebilir.

Yavaşlama sorunu nasıl çözülür?

Ayrıca: Galaxy M30 nasıl format atılır?

Ayrıca: Galaxy M30 yedek alma ve geri yükleme nasıl yapılır? 

Galaxy M30 aniden kapanma sorunu

Telefonun birden bire kapanması pek çok kişinin deneyimlediği sorunlar arasında yer almaktadır. Aniden kapanma problemine çözüm için bazı önlemler bulunmaktadır.

Aniden kapanma sorunu nasıl çözülür?

Galaxy M30 ekranda donma sorunu

Galaxy M30 kullanırken ekran donuyor ve takılıyor diyorsanız bunun birden fazla nedeni olabilir. Genellikle kaldırmayan uygulamaların çalıştırılması sonucunda bu sorun görülebilir.

Ekranda donma ve takılma nasıl çözülür?

Galaxy M30 uygulamaların yavaş açılması sorunu

Rapor edilen bir başka husus ise başlatılan uygulamaların çok geç açılmasıdır. 2-3 saniye yerine daha fazla sürede açılıyorsa alınabilecek temel önlemler şu şekilde:

Yavaş açılma sorunu nasıl çözülür?

Galaxy M30 oyun ve uygulamaların aniden kapanma sorunu

Oyun sırasında, video izlerken veya farklı bir uygulamada telefon aniden kapanabilir. Bunun birden fazla nedeni olabilir.

Aniden kapanma sorunu nasıl çözülür?

Galaxy M30 Bluetooth bağlanma sorunu

Bluetooth ile aygıtlar arasında bağlantı kurulabilir. Fakat mevcut şikayetler arasında  bluetooth problemleri yer almaktadır.

Bluetooth bağlanma sorunu nasıl çözülür?

Galaxy M30 ekranı çatladı veya dokunmatik çalışmıyor

Ekran kırılması sonucu dokunmatik çalışmayabilir. İçerisinde bulunan verileri kurtarmak için bazı yollar bulunur.

Ekranın kırılması ve dokunmatik sorunu nasıl çözülür?

Galaxy M30 bağlantı ve mobil veri sorunu

Pek çok kullanıcı mobil veri açık olmasına rağmen internete giremediğini iddia ediyor. Bu probleme yönelik birtakım önlemler bulunuyor.

Mobil veri ile bağlanma sorunu nasıl çözülür?

Galaxy M30 wi-fi & kablosuz ağ bağlantı sorunu

Mevcut aramalar ışığında belirtmek gerekirse Wi-fi bağlantı sorunu herkesin en az bir kez karşılaştığı problemer arasında. Alınabilecek önlemler şu şekilde:

Wi-fi bağlantı sorunu nasıl çözülür?

Uyarı: Modemi resetlemek mevcut bağlantı bilgilerinin kaybolmasına yol açabilir. Sıfırlama öncesinde kullanıcı adı ve şifrenin biliniyor olması gerekir.

Galaxy M30 Google Play uygulama indirme sorunu

Google Play Store uygulama mağazası olarak bilinir. Neredeyse tüm yazılımlar bu kanal üzerinden indirilir. Play Store’dan indirme sorunu yaşıyorsanız alınacak birkaç önlem bulunuyor.

Google Play’den indirme sorunu nasıl çözülür?

Evet, Galaxy M30 için sıkça görülen problemlere karşılık çözümleri sizlerle sunduk. Daha fazlası için yorum bölümünü kullanın. Sorunu ayrıntılı bir şekilde bizimle paylaşmak yardım alma sürecini kolay hale getirecektir.

Exit mobile version