Site icon Mobilge

Namaz vakti uygulaması indir

Dünyanın en geniş kapsamlı içinde Ezan vakitlerinin de bulunduğu Kuran’ı Kerim uygulamasını çok seveceksiniz. Kuran’ı Kerim Pro mobil cep telefon uygulamasının başta namaz vaktini hatırlatma olmakla beraber sayısız özelliği ile Namaz kılmak artık sizin için bir ihtiyaç haline gelecek. Tüm Müslüman camiasına hitap eden ve İslami bilgilerimizi güçlendirecek Kuran uygulaması ile Kuran’ı Kerim’in içindeki ayetleri teknoloji sayesinde daha kolay takip edebilecek ve günlük sünnetlerin tümünü öğrenerek Allah katında daha faydalı işler yaparak amel defterinizi güzelliklerle doldurabileceksiniz.

Kuran’ı Kerim Pro uygulamasının içinde hangi özellikler yer alıyor?

Kuran’ı Kerim Pro uygulamasının işlevleri nelerdir?

Uygulama ile artık ”Ezan ne zaman okunuyor? , Ezan saatleri ne zaman?, Kıblem neresi, Pusulalı Kuran’ı Kerim uygulaması nasıl bulabilirim?, Namaz vakti hesaplama nasıl yapılır?, Sabah, Öğlen, İkindi, Akşam ve yatsı namazı saat kaçta okunuyor?, İmsak alarmı nasıl kuruluyor? Tesbihat nasıl yapılır?, Tesbih çekme uygulaması nasıl indirilir? gibi sorulara artık son! Bu geniş kapsamlı, herşeyi içinde barındıran , Full + Full diyebileceğimiz uygulamayla artık ek bir uygulamaya ihtiyacınız kalmayacak.

 Programı nasıl indirebilirim?

Namaz vakti hatırlatma, ezan saatlerini bildirme ve aklınıza gelebilecek bütün özellikleri barındıran Kuran’ı Kerim Pro uygulamasını android ve ios işletim sistemine sahip olan tüm mobil cihazlar için ücretsiz indirebilirsiniz. Uygulamayı Android işletim sistemine sahip Samsung, LG, HTC ve diğer Android modeller için indirmek istiyorsanız buraya tıklayarak ücretsiz indirebilirsiniz. iOS işletim sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod için indirmek istiyorsanız buraya tıklayın. Nokia

Programın Nokia Lumia ve Blackberry modeline uygun sürümü yoktur. Uygun sürüm ilgili Windowsphone ve Appworld mağazalarında çıktığında sitemiz güncellenecek ve son sürümü Mobilkaynak.com’da yayınlanacaktır.

Exit mobile version