Site icon Mobilge

Kilitlenen Telefon Nasıl Açılır? (Android)

Kullandığınız akıllı telefonun kilitlenmesi pek sık karşılaşılan bir vaka olarak karşımıza çıkıyor. Ekran desen kilidi ya da parmak izi engelini aşamayan kullanıcılar için bazı kilit açma yöntemleri bulunuyor.

Android işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonların kilitlenmesi son derece önemli problemlere sebep olabiliyor. Cihazlara mutlaka Wipe işlemi uygulanması gerekiyor. Bu işlem sonucunda cihazdaki tüm veriler siliniyor. Kullanıcılar, cihazlarında yer alan uygulama, sms, fotoğraf, video, rehber ve diğer verilere bir daha ulaşamıyor. Bu durum telefon kilidi konusunda daha ihtiyatlı olmanın gerektirdiğini gösteriyor. Wipe işlemine başlamadan önce SD kartınızı çıkartınız. Kilitlenen telefonunuzu açabilmek için izlemeniz gereken yolar:

Cihazınız için Wipe işlemi uygulayarak tüm ayarları eski haline getirmiş oluyorsunuz. Ayrıca cihazınızın kalıcı uygulamalarının güncellemeleri de diğer verilerle birlikte silinmiş oluyor. Cihazınızı açtıktan sonra yeniden sekronize etmeli ve uygulamaları birer birer yükleyerek güncelleme işlemleri gerçekleştirmelisiniz. Telefonunuz eskisinden daha hızlı bir şekilde çalışabilir.

 

 

Exit mobile version