Site icon Mobilge

iPhone Operatör Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Operatör güncellemeleri hücresel ağ bağlantıları, WiFi bağlantı kalitesi gibi birçok konuda olumlu yenilikler içerir. Bunun yanı sıra operatörünüzün sim kartınız ile ilgili ayarları da karşılayabilir. Güncellemeler konusunda daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak istediğiniz takdirde operatörünüz ile iletişime geçebilirsiniz.

 iPhone Operatör Güncellemesi

Operatörünüz tarafından sağlanan bir güncelleme olduğu esnada iPhone aygıtınız size güncellemeyi yükleme onayı için bildirimde bulunur. Ayrıca operatörünüz tarafından yayınlanan zorunlu güncellemeler için iPhone kullanıcı onay beklemeden size güncellemenin indirilip yüklendiğine dair ”tamam” şeklinde bir rapor verir.

Operatörünüz tarafından halihazırda bir güncelleme olup olmadığını görüntülemek için:

iPhone aygıtınız için şu an hangi operatör ayarlarının yüklü olduğunu bilmek istiyorsanız Ayarlar > Genel > Hakkında seçeneklerine sırasıyla dokunun ve ”Operatör” seçeneğinin yanını görüntüleyin. Tüm bunlara ek olarak yeni bir sim kart kullanmaya başladıysanız operatör ayarlarınızın zorunlu bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekiyor. Aksi takdirde operatörünüzün sizler için sağladığı MMS, internet vb. hizmetleri kullanamazsınız.

 

Exit mobile version