Site icon Mobilge

Facebook Messenger telefon numarası ekleme ve onaylama

Facebook Messenger’de hesap güvenliğini korumak ve daha fazla kişiye ulaşmak için kullanabileceğiniz telefon numarası ekleme ayarının nasıl yapılması gerektiğini bu yazımızdan öğrenebilirsiniz. Facebook’ta telefon numarasının ekli olmaması durumunda geliştirilen algoritma yüzünden Facebook’a giriş yapmakta zorluk yaşayabilir veya sürekli olarak Facebook Messenger hesabınıza telefon numarasını onaylatmanız gerektiğine dair bildirimler ve uyarılar alıyor olabilirsiniz. İşte tüm bunların önüne geçmek ve telefon numarası bilginizi eklemek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Facebook Messenger’a neden telefon numarası eklemeliyim?

Facebook Messenger’a telefon numarası nasıl eklenir ve onaylanır? 

Facebook’ta telefon numarası ekleme ve doğrulama işlemleri için:

Messenger’da telefon numarası eklersem herkes görür mü? 

Facebook Messenger telefon numarası ekleme sorunu yaşıyorum

Facebook telefon numaramı kabul etmiyor – çözüm

Facebook telefon numarası istiyor ama telefon numaram yok

Aynı telefon numarasıyla birden fazla Facebook hesabı kullanabilir miyim? 
Maalesef, şu an için bu isteğiniz gerçekleştirilemiyor. Hali hazırda numara tanımlı olan hesabınızdaki numarayı başka bir Facebook hesabına eklemeye çalıştığınızda, numara yeni hesap için tanımlanır ve eski hesabınızdaki numara otomatik olarak kaldırılır.

Android, iOS ve Windows Phone platformlarında uygulayabileceğiniz Facebook Messenger numara ekleme ve onaylatma ile ilgili yaşadığınız problemler için yorum panelini kullanabilirsiniz.

Exit mobile version