Site icon Mobilge

En iyi İngilizce Whatsapp durumları

İngilizce Whatsapp durumları

Gelen istekler ve talepler doğrultusunda bu başlık altında kısa, anlamlı ve derin duygular taşıyan İngilizce Whatsapp durumları paylaşacağız. Whatsapp’ta cool görünmek ve ilgi çekici bir hale gelmek istiyorsanız İngilizce Whatsapp durum güncellemelerine göz atabilirsiniz. İngilizce kısa ve uzun Whatsapp sözlerinden aşk, eğlence, komik, ilginç, özlem, sevgili gibi konularda kendinize farklı paylar çıkartabilirsiniz. Kelime oyunları ve şaşırtıcı Whatsapp durumları tam size göre.

Dilediğiniz İngilizce whatsapp durum sözlerine parantez içindeki anlamıyla birlikte göz atıp size uygun olan en iyi Whatsapp statüsünü seçebilirsiniz. İşte Whatsapp durumları İngilizce Türkçe sözler;

İngilizce Whatsapp durum güncellemeleri Türkçe çevirisiyle birliktedir. Parantez içlerine bakarak İngilizce anlamlı Whatsapp sözlerinin karşılıklarını görebilirsiniz.

01 Aralık 2014

9 Aralık 2014

 

Not: Bir sonraki Whatsapp durumları kategorisine kısa, anlamlı ve kapak etkisi yapacak sözler ekleyeceğiz.

Whatsapp durum sözleriyle ilgili ilk yazımıza ulaşmak için buraya tıklayın. İçerisinde karışık durumlar barındıran ikinci yazımız için ise buraya göz atın.

Exit mobile version