Site icon Mobilge

Deezer üyelik nasıl iptal edilir? | Premium Abonelik Sonlandırma

Deezer günden güne kapasitesini gerek kullanıcı gerekse müzik sayısı ile arttıran ve her geçen gün büyüyen müzik dinlemede platformudur. Kullanıcılara cazip teklifler sunan Deezer yeni premium abonelikler kazanırken kimi mobil kullanıcılar tercihlerini Deezer’i iptal etme ve aboneliği sonlandırma yönünde kullanmaktadır. Eğer sizde Deezer üyelik iptali çözümünü arıyorsanız cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

Deezer’da genelde abonelik sonlandırma şekli ücretsiz sunulan 1 aylık premium aboneliğin bitmesi sonucunda gerçekleşmektedir. Bunun yanında Deezer’dan Tidal, Spotify gibi uygulamalara geçiş yapmak veya müzik platformlarıyla tamamen ilişini kesmek isteyen kullanıcılar da Deezer üyelik iptali işlemi yapmak istemektedir. Peki Deezer üyeliğinin iptali nasıl olur?

Deezer üyelik nasıl iptal edilir?

Eğer Deezer’a kredi kartı bilgilerinizi vererek kaydolduysanız bu işlemin tersini gerçekleştirmeniz ve Deezer Premium üyeliğini kapatarak Free (Ücretsiz) sürüme geçmeniz mümkündür. Deezer’da herhangi bir sözleşme bulunmamaktadır ve hesap kesim ücreti aylık olarak yansıtılmaktadır.

Deezer üyelik kapatmak iOS, Android ve bilgisayardan benzer şekilde gerçekleştirilir. Aşağıdaki adımları uygulayarak Deezer üyeliğinizi sonlandırın.

Android uygulama ile iptal etme

iOS uygulama ile iptal etme

Deezer.com üzerinden iptal etme

Deezer uygulamadan iptal edilebileceği gibi web tarayıcı üzerinden de bu işlem gerçekleştirilebilir.

Deezer Premium üyeliğimi kapatamıyorum

Deezer üyelik kapatma sorunu yaşıyorsanız bunun birden fazla nedeni olabilir.

  1. Deezer’da Premium aboneliği iptal etseniz bile Premium özelliklerden bir sonraki döneme geçişe kadar yararlanabilirsiniz. Ardından hesap statünüz Free yani ücretsize döner ve Premium’dan otomatik çıkmış olursunuz.
  2. Deezer’a giriş yapamıyorum diyorsanız bu noktada üyelik kapatma şansınız da olmayacaktır. Deezer giriş kısmında “şifremi unuttum”a basın. Facebook veya normal yoldan kayıtlı kullanıcıların kaydolduklarında kullandıkları e-posta adresini yazarak adreslerine gelen şifre sıfırlama bağlantısını kullanmaları gerekir. Yeni şifre oluşturun ve yukarıdaki iptal etme yöntemlerinden birini kullanın.

Deezer abonelik iptal etme adımları yukarıdaki gibi anlatılmış. Kullanıcılar yine de Deezer abonelik sorunu yaşıyor olabilir. Karşılaştığınız problemlere dair çözüm almak için yorum bölümünü kullanın.

Exit mobile version