Ana SayfaNasıl yapılır?İnstagram hesabı şifresini unuttum sorunu

İnstagram hesabı şifresini unuttum sorunu

- Advertisment -

   Eğer İnstagram hesabınıza girmekte sorun yaşıyorsanız şifremi unuttum, nasıl öğrenebilirim ? Sorusuyla haşır neşirseniz aşağıdaki adımları uygulayarak yeni şifrenizi alabilir ve İnstagram’a girme probleminin önüne geçebilirsiniz.

İnstagram hesabınızda unuttuğunuz şifreyi iki şekilde sıfırlayabilirsiniz. Hem e-posta aracılığıyla hem de Facebook üzerinden şifresini hatırlayamayan kullanıcılar çözüme kavuşabilirler. İnstagram’a hangi E-posta ile kaydolduydsanız www.instagram.com adresine giderek alt kısımda bulunan Şifremi Unuttum seçeneğine tıklayın.

E-Posta ile sıfırlama yöntemi:

Kullanıcı adınız ya da E-posta adresinizi yazarak adresinize şifre yenileme e-postası gönderin. E-posta adresinize girerek size gönderilen şifreyi yeniden oluşturma bağlantı linkine tıklayın ve şifrenizi yeniden yazın.

instagram-sifre-sifirlama-yeniden-olusturma

Facebook ile Instagram hesabını sıfırlama yöntemi:

  Yukarıda yazdığımız gibi telefonunuzda İnstagram uygulamasını başlatın. Şifreni mi unuttun seçeneğine tıklayın. Kullanıcı adı ve E-posta adresine dokunun. Kullanıcı adınızı ya da E-posta adresinizi girin.

    Sağ üst köşede bulunan Ara seçeneğine dokunun. Facebook’u kullanarak Yenile’yi seçin. Burada Facebook’a bağlanma görüntüsü gelecek ve sizi Facebook’a yönlendirecek olan İnstagram ile şifrenizi kolayca yeniden oluşturabileceksiniz.

- Advertisment -

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar

- Advertisment -
Their key characteristics are ease of use and modest system requirements. mostbet This feature is called Mostbet in-play betting and is available for most sports events. o’yinlarni Mostbet has over 20 titles for lotteries like Keno and Scratch Cards. mostbet uz After installing the application, open it on your Android device. depozitlar uchun