Ana SayfaSamsungSamsung Galaxy Mega 2 geliyor

Samsung Galaxy Mega 2 geliyor

- Advertisment -

Samsung ailesine katılacak olan yeni Mega modeli Samsung Galaxy Mega 2’nin teknik ve donanımsal özellikleri GFXBench veritabanında ortaya çıktı. SM-H7508 Model adıyla görüntüsü paylaşılan Galaxy Mega 2 ‘nin ekran boyutu bir önceki Mega modelinden 0.4 inç daha küçük. Yani Mega 2 ekranı 2014 yılında 5.9 inç olacak. 

2samsung-galaxy-mega-2-ozellikleri-fiyati

Orta sınıf bir model olan Galaxy Mega 2’nin teknik ve donanımsal özelliklerine göz atacak olursak 720 p çözünürlükte 5.9 ekran,  1.2 GHZ hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemci bulunuyor. Modelin ekran kartı ise Adreno 306 olacak. 2 Gb Ram ile karşımıza çıkacak modelin depolama alanı 8 GB olacak.

2samsung-galaxy-mega-2-ozellikleri-fiyati-ne-kadar

12 Megapiksel Arka ve 5 Megapiksel ön kameraya sahip olan Galaxy Mega 2’nin işletim sistemi Samsung’un vazgeçilmezi haline gelen Android 4.4 işletim sistemi olacak. Ancak henüz tanıtılan Android L işletim sistemini de destekleyecek.  Ürünün ne zaman çıkacağı ve fiyatının ne kadar olacağı ise bilinmiyor.

- Advertisment -

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar

- Advertisment -
Their key characteristics are ease of use and modest system requirements. mostbet This feature is called Mostbet in-play betting and is available for most sports events. o’yinlarni Mostbet has over 20 titles for lotteries like Keno and Scratch Cards. mostbet uz After installing the application, open it on your Android device. depozitlar uchun