Ana SayfaHaberler5000 mAh Bataryalı Marathon M4

5000 mAh Bataryalı Marathon M4

- Advertisment -

Akıllı telefon sektörü içerisinde dile getirilen en net problemlerden biri kuşkusuz batarya problemi. Bu durum birçok akıllı telefon üreticisini harekete geçirmiş görünüyor. Genellikle dayanıklı bataryaya sahip cihazlar üreten Gionee şimdi de Marathon M4 tasarımı ile karşımızda!

Genellikle ideal özelliklere sahip bir telefon kullanmak isteyen bireyler için üretilen ve aynı zamanda şarj kapasitesi yüksek olan Gionee tasarımları, Marathon M4 ile zirveye ulaşmış görünüyor. Oldukça mütevazi özelliklere sahip olan cihazın en büyük avantajı yüksek bir batarya kapasitesine sahip olması. 50 saat konuşma ve 440 saat bekleme süresi ile akıllı telefon piyasası içerisindeki en dayanıklı cihazlar arasında. Cihazın özellikleri şu şekilde:

  • 2 GB RAM, 16 GB dahili depolama birimi
  • 5 inç boyutunda 720 piksel çözünürlüğünde ekran teknolojisi
  • 8 megapiksel ana kamera
  • 5 megapiksel ön kamera
  • 5000 mAh batarya kapasitesi
  • microSD kart desteği

Marathon M4 Hindistan’da 243 dolar fiyatında satışa sunulmuş durumda.

- Advertisment -

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar

- Advertisment -
Their key characteristics are ease of use and modest system requirements. mostbet This feature is called Mostbet in-play betting and is available for most sports events. o’yinlarni Mostbet has over 20 titles for lotteries like Keno and Scratch Cards. mostbet uz After installing the application, open it on your Android device. depozitlar uchun