Ana SayfaAndroid2019 Fenerbahçe Duvar Kağıtları indir (Android)

2019 Fenerbahçe Duvar Kağıtları indir (Android)

- Advertisment -

Android kullanıcıları ve Fenerbahçeli taraftarlar için Google Play Store’da pek çok araç bulunuyor. Bunlardan biri de özelleştirme yapmanızı sağlayan duvar kağıtları araçları. Bu yazımızda en çok indirilen ve beğenilen uygulamalardan biri olan 2019 Fenerbahçe Duvar Kağıtları uygulamasını tanıtacağız.

2019 Fenerbahçe Duvar Kağıtları indir Android için ücretsiz indirilebilen ve hızlıca kullanılabilen bir uygulamadır. Türkçe dilde hizmet veren uygulamayı cihazınıza yüklediğinizde yapmanız gereken tek şey duvar kağıdı olarak ayarlamak istediğiniz Fenerbahçe fotoğrafını seçmek olacaktır.

Uygulama güncel yapıya sahiptir ve belirli periyodlarla yeni fotoğraflar eklenmektedir. En son çıkan Fenerbahçe resimleri, Ali Koç temalı fotoğraflar, Fenerbahçe bayrağı, klasik Fenerbahçe logosu, Fenerbahçeli futbolcu fotoğrafları ve daha pek çok temalı takım resmi içeren uygulamada tüm görüntüler yüksek çözünürlüğe sahiptir. İnternette arama yaptığınızd Fenerbahçe ile alakalı pek çok duvar kağıdı resmi bulunuyor ancak maalesef kullanıcılar fotoğrafların telefonla uyumsuz olması ve düşük çözünürlüğe sahip olması gibi problemlerle karşılaşabiliyor. Tüm bunlara karşı geliştirilen uygulama telefonda az yer kapladığı gibi istenen resmin hızlıca duvar kağıdı olarak ayarlanmasına imkan tanımaktadır.

Android telefona yükleyebileceğiniz FB duvar kağıtlarını ana duvar kağıdı, ekran kilidi fotoğrafı, tema fotoğrafı olarak ayarlamanız mümkündür. Bunun yanında yüksek çözünürlüklü HD Fenerbahçe fotoğraflarını görüntülemek yalnızca uygulama ile sınırlı değildir. İndireceğiniz uygulama içerisinde sevdiğiniz tüm kareleri telefonunuza taşımanız ve galeriye kaydetme mümkündür. Ayrıca yine en beğenilen Fenerbahçe fotoğraflarını favorilere ekleme ve arkadaşlarınızla paylaşma gibi bir seçeneğiniz de bulunuyor.

Android cihazınızın ekran büyüklüğü ve işletim sistemi fark etmeksizin tüm modellerle uyumlu olan Fenerbahçe duvar kağıtları uygulamasında futbol, basketbol, voleybol olmak üzere kulübün tüm görsellerine sahip olabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantı adresini kullanarak Google Play uygulama mağazası üzerinden 2019 Fenerbahçe Duvar Kağıtları indir aracını ücretsiz ve güvenli olarak yükleyin.

Android için indir

- Advertisment -

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar

- Advertisment -