Ana SayfaaksesuarDünyanın en küçük powerbankı Urbn Nano çıktı! 30 dakikada...

Dünyanın en küçük powerbankı Urbn Nano çıktı! 30 dakikada…

- Advertisment -

Urbn, teknoloji dünyasında çığır açan bir ürünle karşımıza çıkıyor. Hindistan kökenli şirket dünyanın en ufak boyutlu güçlü powerbank’i olan Urbn Nano’yu tanıttı.

20.000 mAh ve 10.000 mAh olmak üzere iki farklı kapasite seçeneğiyle gelen Urbn Nano, günümüz şarj sorunlarına kompakt bir çözüm sunuyor.

URBN NANO ÖZELLİKLERİ NE?

20.000 mAh kapasiteli model, 1 adet USB-A, 2 adet USB-C portuna sahip ve şaşırtıcı bir şekilde 22.5W’a kadar şarj hızı sağlıyor. Tamamen şarjı bitmiş bir telefonu sadece 30 dakikada %50’ye kadar şarj edebilme özelliği, kullanıcılarına pratik bir çözüm sunuyor.

10.000 mAh kapasiteli model ise 20W şarj hızı ile dikkat çekiyor. Yüksek kaliteli lityum iyon hücrelerle donatılmış olan bu model, dört kat daha uzun kullanım ömrü vaat ediyor. 2.5 saatte tam şarj olabilme süresi, hızlı ve etkili bir enerji sağlama avantajı sunuyor.

URBN NANO FİYATI NE KADAR?

Fiyat açısından da kullanıcı dostu olan Urbn Nano, 20.000 mAh modeliyle 30 dolar, 10.000 mAh modeliyle ise 18 dolar gibi rekabetçi bir fiyat etiketine sahip.

- Advertisment -

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar

- Advertisment -
Their key characteristics are ease of use and modest system requirements. mostbet This feature is called Mostbet in-play betting and is available for most sports events. o’yinlarni Mostbet has over 20 titles for lotteries like Keno and Scratch Cards. mostbet uz After installing the application, open it on your Android device. depozitlar uchun