Site icon Mobilge

Wiky akıllı saat özellikleri ve fiyatı – Çocuk Güvenliği

Evden uzakta olan ve çocuklarının güvenliğini düşünen aileler için özel olarak geliştirilen Wiky akıllı saat sayesinde çocuğunuz hakkında bilgiye ulaşabilir, onunla kimlerin iletişim kurabileceğine karar verme, tarafınızca belirlenmiş alanın dışına çıktığında mesaj yoluya bildirim alma gibi özelliklere sahip olabilirsiniz. Çocuğumun nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim, çocuğum şuanda nerede sorularının en kapsamlı yanıtını veren Wiki akıllı çocuk saati, çocuk takip etme uygulamalarına nazaran daha güvenilir ve gerçek istatistikler sunuyor.

Çocuğunuzun nerede olduğunu, şuanda nerede oturduğunu, okulda olup olmadığını, eve gelip gelmediğini, hangi güzergahları kullanarak geldiğini, yürüyerek mi yoksa servisle mi geldiğini öğrenmenize olanak tanıyan Wiky akıllı çocuk saatinin sağladığı diğer yararlar ve özellikler şu şekilde:

Wiky akıllı çocuk saati özellikleri neler?

Wiky akıllı çocuk saati teknik özellikleri ve fiyatı

Mavi,pembe, yeşil ve sarı renk seçenekleri bulunan Wiky Watch’in Türkiye’deki satış fiyatı 499 TL – 599 TL arasında değişiklik gösteriyor. Wiky Watch ve Wiky Saat 2 modelleriyle 2 türdeki akıllı saatlere teknosa, mediamarkt, n11 ve diğer teknoloji e-ticaret mağazalarından sahip olabilirsiniz.

Akıllı saat ile ilgili daha fazla bilgi almak ve aklınızdaki sorulara yanıt aramak adına yorum panelimizi kullanabilirsiniz.

Exit mobile version