Site icon Mobilge

Whatsapp arkadaş bulma

Whatsapp hayatımıza girdiğinden beri artık normal mesajlar kullanılmamaya başladı. Whatsapp’ın ardından Line, WeChat ve diğerleri de hayatımıza girdi. Artık hemen hemen herkes anlık mesajlaşma uygulaması kullanıyor. Bunun en büyük sebebi anlık mesajlaşma uygulamalarının İnternet paketi üzerinden ücretsiz olarak mesajlaşma imkanı sunması ve anlık iletinin yanında görsel, etiket, video ve ses notu gönderilebiliyor olması.

Uygulamalar güzelde sadece uygulamayı telefonumuza kurmak yetmiyor. Uygulamayı açtığımızda karşımıza sohbet edecek, internet üzerinden bedava mesajlaşma uygulamasının nimetlerinden faydalanacak insanlar gerek.

Whatsapp arkadaş bulma

Whatsapp da arkadaş bulmanız için Whatsapp’ın rehberinize erişimine izin vermeniz gerekiyor. Uygulama otomatik olarak rehberinizde Whatsapp kullanan arkadaşlarınızı Whatsapp listenize ekleyecektir.

Whatsapp ile yeni arkadaşlar bulma

Yeni arkadaşlarla tanışmak toplumun hiç tükenmeyen ihtiyaçlarından biri. Peki Whatsapp ile yeni arkadaşlar bulmak mümkün mü? Uygulama telefon numarası üzerinden hizmet verdiği için tanımadığınız birinin Whatsapp hesabına erişmeniz mümkün değil. Eğer Whatsapp’a yeni insanlar eklemek istiyorsanız öncelikle telefon numarasını öğrenmeniz gerekiyor. Whatsapp da yeni arkadaşlar bulmak, kız whatsapp adresleri, whatsapp kullanan kızlar, whatsapp kız bulma gibi bir dilediğiniz varsa bu haberi size üzülerek vermeliyim ki Whatsapp da bu mümkün değil. Ancak whatsapp da yeni arkadaşlarla tanışmak istiyorsanız rehberinize rasgele numara ekleyerek şansınızı deneyebilirsiniz.

Ancak eğer bu siteye Whatsapp üzerinden yeni insanlarla tanışmak için geldiyseniz konunun yorum kısmına telefon numaranızı yazabilir sizin gibi arkadaş edinmek isteyen binlerce kişiye ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version