Site icon Mobilge

Vodafone sınırsız (AKN’siz) internet fiyatları nasıl?

Hükümet tarafından alınan karar doğrultusunda 2019 yılına AKN’siz internetle gireceğiz. Ocak ayına girmeden önce firmalar sınırsız internet paketlerini ve fiyatlarını açıklamaya başladılar. AKN’siz internet fiyatı açıklayan firmalardan biri de Vodafone oldu.

Vodafone AKN yani adil kullanım hakkı olmayan internet tarifilerini duyurdu. Hem DSL hem de Fiber internet kampanyaları hakkında detaylı bir bilgilendirme afişi yayımlayan Vodafone’un talep ettiği ücretler Turk Telekom, Turkcell Super Online gibi firmalarınkiyle benzerlik taşıyor.

Vodafone kotasız, AKN’siz DSL kampanyaları

Vodafone kotasız, AKN’siz Fiber kampanyaları

Vodafone kotasız, AKN’siz TT Fiber kampanyaları

Uyarı: İlk 12 ay paket fiyatları ve 6 ay paket fiyatları (Evde 16+) Vodafone mobil faturalı müşlteriler için geçerlidir. Vodafone müşterisi olmayan kullanıcılara yönelik aylık +5 TL ücret yansıtılacaktır.

Yukarıda belirtilen paketler Ocak 2019 ayı içerisinde satışa sunulacaktır. Vodafone’un sunduğu internet paketleri hakkında ne düşünüyorsunuz? İnternet bağlatmak isteseniz tercihinizi Vodafone’dan yana kullanır mıydınız? Görüşlerinizi yorum bölümünde bizimle paylaşın.

Exit mobile version