Site icon Mobilge

Samsung Galaxy J7 güncelleme sorunu

Samsung Galaxy J7 2016’ya damgasını vuran cihazlar arasında yer alıyor. Orta segmente üstün özellikler taşıması sebebiyle kullanıcıların çoğu ihtiyacını karşılaması 2017’de de Galaxy J7’yi en çok satın alınan ve popüler cihaz haline getirebilir.

Galaxy J7 fazla ilgi görmesine ve tercih edilmesine rağmen, J7’de de bazı problemler görülebiliyor. Bu problemlerden biri de güncelleme sorunu. Android işletim sistemi ile gelen Galaxy J7 en son Marshmallow 6.0.1 güncellemesi almıştı. Duyurusu gerçekleştirilen J7 2017 modelinin de Nougat ön yüklemesi geleceği ya da ileri bir tarihte 7.0 N desteği alacağı biliniyor.

Ancak kullanıcılar güncelleme almasına rağmen sürüm yükseltmede sorunlar yaşayabiliyor. Peki Galaxy J7’de güncelleme problemini aşmak için ne yapmamız gerekiyor? Hangi yöntemler ve adımlar uygulanırsa versiyon yükseltme problemi aşılabilir? İşte yanıtlar…

Samsung Galaxy J7 ve Prime modellerinde yaşadığınız güncelleme problemleri hakkında daha detaylı bilgi almak için yorum panelini kullanabilirsiniz.

Exit mobile version