Site icon Mobilge

Samsung Galaxy J3, J5, J7 arama bekletme ayarları

Samsung, kullanıcılarına arama bekletme özelliğinden yararlanarak iletişim noktasında büyük kolaylıklar sağlıyor. Kısaca arama bekletme özelliğinin ne demek olduğunu tanımlamak gerekirse, çağrı bekletmeyi kullanarak görüşme yaptığınızda, sizi başka bir kişinin araması durumunda karşı tarafa “Aradığınız kişi şuanda meşgul, lütfen hattan ayrılmayın.” uyarısı verecek size de çağrı geldiği bilgisi sinyal aracılığıyla iletilecektir.

Görüşme yaparken çağrı bekletme ayarını kullanarak, konuştuğunuz kişiyle olan görüşmeyi beklemeye alabilir, diğer kişiye dönüş yapabilir veya arayan kişinin kim olduğunu öğrenebilirsiniz. Galaxy J3, J5 ve J7 modellerinde çağrı bekletme ayarlarını kullanabilmek için yapmanız gerekenler ve izlenmesi gereken adımlar aynı.

Galaxy J modellerinde çağrıyı bekletme ve meşgulken arayanı görme işlemleri veya arama bekletme ayarını kapatma ayarları için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterlidir.

Çağrı bekletme ne işe yarar ?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi çağrı bekletme ayarlarını değiştirmeniz durumunda görüşme esnasında telefonunuza arama gelmesiyle her iki taraf da bilgilendirilir. Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone için değişiklik taşımakla beraber sizi arayan kişiye sesli mesaj iletilir. Size de operatörden “Dıt Dıt” şeklinde bilgi gönderilir ve bu sayede konuşma yapmanız durumunda sizi birinin arayıp aramadığını öğrenebilirsiniz.

Galaxy J3 , J5 ve J7’de Çağrı Bekletme Ayarları nasıl etkinleştirilir?

Galaxy J3 , J5 ve J7’de Çağrı Bekletme Ayarları nasıl devre dışı bırakılır?

Exit mobile version