Site icon Mobilge

Samsung Account nedir? Nasıl açılır ve eklenir?

Samsung Account, Samsung tarafından akıllı telefon, tablet, televizyon ve websitede bulunan hizmetlerin kullanılabilmesi adına tercih edilebilecek bir platformdur. Samsung Account hesabı oluşturarak verilerinizi bu alanda saklayabilir, yedekleme yapabilir, veri güvenliğini sağlayabilir ve Samsung’un sunduğu çeşitli hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Samsung Account hakkında artık bilgi sahibiyiz. Peki Samsung Account nasıl açılır ve eklenir?

Samsung Account ile neler yapabilirim?

Samsung hesap (Account) nasıl açılır?

Not: Hesap oluşturmada sorun yaşıyorsanız Ayarlar > Cloud ve hesaplar > Hesaplar > Samsung account > Yardım’dan bilgi alabilirsiniz.

Samsung hesabım var ve eklemek istiyorum?

Samsung account’u akıllı telefonunuza kaydetmek için aşağıdaki adımları izleyin.

Samsung hesabımı unuttum ne yapmalıyım?

Samsung hesabınızın şifresini veya kullanıcı adını unuttuysanız “Oturum Aç” bölümünde yer alan “Kimlik bul veya Şifreyi sıfırla” alanını kullanın. Doğru bilgilerin girilmesi durumunda hesabınızı bu alandan kurtarabilirsiniz.

Samsung hesabımı nasıl kaldırılır?

Telefonun artık kullanılmaması, satılması vb. durumlarla Samsung account’u kaldırma işlemini gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Akıllı telefonda, televizyonda ve diğer çeşitli platformlarda bulunan hesabınızı kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyin.

Samsung Account hakkında daha detaylı bilgi almak için ve yaşadığınız problemlerin çözülebilmesi adına yorum bölümümüzü kullanın.

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus’ta şarj ederken dikkat edilmesi gerekenleri aşağıdaki yazımızı inceleyerek öğrenebilirsiniz.

Samsung Galaxy S9 şarj etme ve dikkat edilmesi gerekenler

Exit mobile version