Site icon Mobilge

Netflix altyazı açma / kapatma nasıl yapılır?

Netflix içerisinde yerli ve yabancı içeriklerin bulunduğu, dünyada en çok tercih edilen film, dizi ve belgesel izleme platformları arasında yer almaktadır. Kullanıcılar kendi dillerinden içerikleri seyredebileceği gibi yabancı dildeki içeriklere de altyazı veya Türkçe dublaj seçenekleriyle ulaşabiliyor. Netflix altyazı ve Türkçe dublaj özelleştirme imkanı tanımaktadır. İzleyeceğiniz içeriğin altyazısını Türkçe / İngilizce / Almanca veya farklı bir dil yapma, Türkçe dublaj olarak seyretmek mümkün. Peki bu ilgili özelleştirmeleri nasıl yapabiliriz? Bu yazımızdan yararlanarak Netflix altyazı açma / kapatma ayarlarını öğrenebilirsiniz.

Netflix’te altyazı ayarları kullandığınız cihaza göre farklılık gösterebilir. Aşağıdan Windows, MAC, iPhone (iOS) ve Android için altyazı açma ve kapatmanın nasıl yapıldığına göz atın.

Android Netflix altyazı açma / kapatma

Netflix çok sayıda dilde hizmet veren ve en geniş ölçekte dillerin yayımlanmasıyla ulaşılabilen platformdur. Netflix’te ortalama olarak her film için 5-6 dil sunulur ve yaşadığımız bölgeye göre dil seçenekleri kısıtlanır. Örneğin Türkiye’de altyazı ayarları “Türkçe / İngilizce / Almanca” şeklindedir. Altyazı ayarlarından izlenecek filmin hangi dilde altyazı gösterimi yapacağı düzenlenebilir.

iPhone (iOS) Netflix altyazı açma / kapatma

Windows / Mac (bilgisayar) altyazı açma / kapatma

Netflix altyazı başlatma ve altyazısız izlemek yapacağınız açma / kapatma işlemleri bu şekilde. Netflix’te altyazı ayarları problemlerinizi çözmek için karşılaştığınız sorunları bizimle paylaşın.

Exit mobile version