Site icon Mobilge

LG Bridge nasıl kullanılır?

LG Bridge, LG modellerinin tümünde geçerli olan, Windows PC veya MAC OS cihazlara indirilebilen, yedekleme, yedek geri yükleme ve telefon güncelleme işlemlerini üstlenen programdır. Bunun yanında LG telefon ve bilgisayar arasında kablosuz veri transferi yapmak da LG Bridge ile mümkündür. Son derece kolay kullanıma sahip olan programla ilgili bilmeniz gerekenler şu şekilde…

LG Bridge nasıl bilgisayara indirilir?

LG Bridge’i bilgisayara indirme yöntemi oldukça basittir. Aşağıdaki adımları uygulayarak indirmeyi tamamlayabilir ve kuruluma geçebilirsiniz.

LG Bridge nasıl açılır?

Kurulum tamamlandıktan sonra masaüstünde “LG Bridge” simgesi oluşturulacaktır. Bu simgeye çift tıklayarak programı başlatın. Alternatif olarak “Bilgisayar > Yerel Disk (C) > Program Dosyaları > LG Bridge”e gidebilir veya “Başlat Simgesi > LG Bridge” ile programa ulaşabilirsiniz.

LG Bridge kullanarak LG telefon yedeği nasıl alınır?

LG Bridge ile LG modellerinin tümü için yedekleme yapmak mümkündür. Yedek oluşturmak ve dosyalarınızı LG AirDrive platformunda saklamak için LG Bridge adından da anlaşılacağı gibi köprü görevi görür.

LG Bridge ile LG telefona yedek geri yükleme nasıl yapılır?

LG modellerinin tümünde geçerli olan yedek alma işleminin yanı sıra alınan yedeği geri yüklemek mümkündür. Yeni bir telefona geçmeniz, telefonu formatlamanız gibi durumlarda mevcut yedeği telefona yüklemek için LG Bridge aracılığıyla aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

LG Bridge kullanarak LG telefon güncelleme nasıl yapılır?

LG telefonunuzu güncellemenin pek çok yolu bulunuyor. Bunlardan biri de LG Bridge yardımıyla LG güncellemektir. Aşağıdaki adımları uygulayarak LG telefonun Android veya sistem güncellemesini gerçekleştirin.

Telefon ve bilgisayar arasında kablosuz veri transferi

Adımları gerçekleştirmeden önce bilgisayarınızda LG Bridge programının açık ve çalışıyor olması gerekir. Kablolu veri transferine alternatif olarak tercih edebileceğiniz kablosuz dosya aktarmanın adımları LG Bridge kullanımı ile şu şekilde gerçekleşmektedir.

LG Bridge Türkçe yapma

LG Bridge çoklu dilde hizmet veren programdır. LG Bridge’i bilgisayarınıza İngilizce veya farklı dillerde indirdiyseniz dili Türkçe’ye çevirmeniz mümkündür.

Alternatif yedekleme yöntemleri

LG modellerinde rehber yedeklemesi yapmanın birden fazla yolu bulunmaktadır. Aşağıdaki yazımızı inceleyerek kişi yedekleme yapmanın nasıl olduğunu öğrenebilirsiniz.

LG Bridge programı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yedekleme, yedek geri yükleme, güncelleme ve dosya transferi için LG Bridge programını ne sıklıkla tercih ediyorsunuz? LG Bridge kullanımında sorun yaşıyor musunuz? Karşılaştığınız problemleri yorum bölümünde bizimle paylaşın.

Exit mobile version