Site icon Mobilge

Knights & Dragons

Aksiyon oyunlarının başında gelen ve 2013 Google Play ödüllü Knights & Dragons’u Android , iOS için ücretsiz indirin, klana katılın ve arkadaşlarınızla beraber savaşın.

Knights & Dragons’u yükleyin.

Keşfedilmemiş diyarları keşfedebileceğiniz bu platformda seçeceğiniz şövalyenizle tüm dünyayı fethedin.

Knight & Dragons Özellikler

Harika grafikler, büyük amaçlar üzerine kurulu bir telefon uygulaması.

Haftalık turnuvalara katılarak dünya çapında lider olma şansı.

Klan özelliğiyle ekip oluşturma.

Knight & Dragons’ta ilerleyerek kilitli yüzlerce savaş malzemelerine ulaşma şansı.

Bir ordu kurarak boss’larla keyifli, tempolu bir macera.

Harcayacağınız saatlerden dolayı pişman olmayacağınız Knight & Dragons’u indirmek ve bu ücretsiz oyunda bir an önce güçlenmek için telefonunuza uyumlu sürümü aşağıdaki linklerden kontrol edin.

iPhone

iPhone için Knights & Dragons, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 3 ve iPhone 3s için uyumludur. iPhone için ücretsiz Knights & Dragons yüklemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

IPhone için Knights and Dragons ücretsiz indir

Samsung

Samsung kullanıcıları için Knights & Dragons’ un, Samsung S4, Samsung S4 Lite, Samsung S3, Samsung S3 mini, Samsung Note, Samsung Bada ve Android işletim sistemi kullanan diğer Samsung modelleri için versiyonu mevcuttur. Samsung için ücretsiz Knights & Dragons indirmek istiyorsanız aşağıdaki linkten Google Play Knights & Dragons sayfasına erişebilirsiniz.

Samsung için Knights and Dragons ücretsiz indir

Nokia

Nokia için ücretsiz Knights & Dragons indirmek isteyen kullanıcıların Windowsphone işletim sistemi kullanıyor olması gerek. Özellikle Nokia Lumia için yaygın olarak kullanılan Windows Phone için ücretsiz Knights & Dragons ’a aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Symbian için Knights & Dragons indirmek isteyenler, Nokia Ovi için Tictoc indirmek isteyenler için üzücü haber, maalesef Symbian için Knights & Dragons şimdilik mevcut değil. Smartphone uygulama sitesi Knights & Dragons ‘u yayımladığı vakit linkleri sitemizde güncellenecektir.

Nokia için ücretsiz Knights & Dragons indir

Nokia Lumia için Knights & Dragons indir

Windows Phone için Knights & Dragons indir

Android

Android işletim sistemi kullanan, Turkcell T20 için Knights & Dragons, Turkcell T40 için Tictoc, Vodafone Smart Mini için Knights & Dragons,  HTC Desire ve HTC’nin diğer modelleri için Knights & Dragons ücretsiz yüklemek istiyorsanız aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

Htc için Knights & Dragons indir

Turkcell T40 için Knights & Dragons indir

Turkcell T20 için Knights & Dragons indir

Huwai için Knights & Dragons indir

Knigths and Dragons yükle

Blackberry

Blackberry Curve, Blackberry Z10 , BlackBerry Bold için Knights & Dragons indirmek istiyorsanız biraz daha beklemeniz gerekecek.  Blackberry için Knights & Dragons versiyonu yüklemek şimdilik mevcut değil.

Tablet için Knights & Dragons indir

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Knights & Dragons’u telefonlarınız yanı sıra tabletleriniz için de kullanabilirsiniz. Tablet için Knights & Dragons ücretsiz  line indirmek istiyorsanız aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Samsung Tab2 için Knights & Dragons indir

Samsung Tablet için Knights & Dragons indir

Samsung Tab 3 için Knights & Dragons indir

iPad için Knights & Dragons indir

Bilgisayar

Knights and Dragons’un bilgisayar sürümü maalesef şuan için mobilkaynak.com’da mevcut değildir. Knights & Dragons firması for pc için yayımladığı vakit sitemizde duyurulacaktır.

Exit mobile version