Site icon Mobilge

iPad mini 4 İnceleme

Apple tarafından 9 Eylül tarihinde düzenlenen etkinlik içerisinde tanıtılan iPad mini 4 ülkemizde de satışa çıkmış durumda. iPad serisinin önceki modellerine göre farklı bir şekilde tasarlanmış olan iPad mini 4 oldukça pratik ve başarılı bir tasarım olarak tablet piyasasında ön plana çıkıyor. Sizler için hazırladığımız iPad mini 4 inceleme metni ile konu ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

İnce bir tasarıma sahip olan iPad mini 4 için 3 farklı renk seçeneği mevcut durumda. Sadece 6.1 mm’lik bir inceliğe sahip olan bu cihaz Apple’ın en iyi tasarımları arasında bulunuyor. Altın, gümüş ve uzay grisi renk seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. iPad mini 4 özellikleri:

Tasarım:

Ekran:

Performans:

Kamera:

Batarya:

 iPad mini 4 fiyatı, satın almak istediğiniz cihazın depolama birimi kapasitesine göre değişiyor. Ayrıca LTE bağlantısı bulunan iPad mini 4’ün normal modele göre daha pahalı olduğunu söyleyebiliriz. Ülkemizde LTE bağlantısı bulunmayan iPad mini 4’ler için belirlenen fiyatlar 1349-1649-1949 TL şeklinde değişiyor. LTE bağlantısı bulunan modellerin fiyatları ise 1749-2049-2349 şeklinde. Bu 3 farklı fiyat seçeneği modellerin arasındaki depolama kapasitesi farkından kaynaklanıyor.

Exit mobile version