Site icon Mobilge

En iyi whatsapp durumları ve sözleri

Whatsapp hepinizin bildiği üzere Facebook ve Twitter gibi hayatımızda büyük bir yere ve öneme sahip. Sms ve sesli konuşmanın önüne geçen Whatsapp uygulaması dünyada en çok indirilen anlık mesajlaşma uygulamalarının başında geliyor ve telefon kullanıcılarının hemen %90’ı tarafından tercih ediliyor.

Whatsapp sadece mesajlaşma, sesli konuşma veya dosya göndermekle sınırlı olan bir mobil cihaz uygulaması değil. Bunun yanında whatsapp durumları da yazılım içerisinde çok popüler. Türkçe tabirle vatsap’ta arkadaşlarımızın paylaştığı komik, ilginç ve ilgi çekici durumlar da büyük öneme sahip. Yine Ekşi sözlük, Uludağ Sözlük, İtüsözlük, İnci sözlük gibi sözlük sitelerinde paylaşılan yaratıcı ve derin espiri taşıyan whatsap durumları da mobil uygulamayı indiren ve kullanan kişilerce çok beğeniliyor ve çok seviliyor.

Biz de bugün mobilkaynak ekibi olarak whatsapp durumları ile ilgili yapılan aramalar sonucu bulunan en komik, en çok beğenilen ve yaratıcı olan sözleri ve durumları paylaşacağız. Tabii bu durumların içerisinde aşk, sevgi, felsefe, psikoloji ve hayata dair sözlerde bulunuyor.

İşte internette en çok beğenilen ve en çok paylaşılan whatsapp durum güncellemeleri:

Diğer Whatsapp durumlarına bakmak için Whatsapp Güncellemeleri başlığı altında açtığımız ikinci yazıya bakabilirsiniz.

İngilizce Whatsapp durumlarına göz atmak, yabancı dilde Whatsapp sözlerini statünüz yapmak için buraya göz atabilirsiniz.

Exit mobile version