Site icon Mobilge

Dini sorular uygulaması indir (iPhone ve iPad için)

Ufuk Marmara tarafından geliştirilen dini sorular uygulamasının bir diğer adı Günün Sorusu. Her müslümanın cep telefonuna indirmesi gereken uygulamaların başında gelen Günün Sorusu iOS işletim sistemine sahip olan iPhone ve iPad cihazlar için indirilebiliyor. Programın amacı ”hergün farklı dini bilgileri öğrenmek ve bildiklerimizi tekrarlamak.”

Uygulama içerisinde yer alan günün sorularından bazı örnekler:

Dini bilgilerimizi sınayan ve olaylara ahlaki boyuttan da yaklaşan günün soruları uygulaması yukarıda da söylediğimiz gibi İslamiyeti ve müslümanlığı yaşamak isteyen, Kuran-ı Kerim’i en büyük kılavuz olarak gören her bireyin indirmesi telefonuna yüklemesi gereken en popüler ve en çok beğenilen uygulamardan biri.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan ve dini bilgilerimizi sınamayı, bizlere çok güzel bilgiler vermeyi amaçlayan; bireyi güzel ve iyiye yönlendiren uygulamanın içerisinde ezan alarmı, zikirler, günün sözleri, ders verici hadisler, eğitici bilgiler (Namaz, Ezan, Abdest gibi) içerikler de yer alıyor. Uygulamayı telefonunuz kapalıyken bile görebiliyorsun. Ekran kilidi kapalıyken size ”Rastgele seçimle oluşturulan ve öğrenilmesi istenen soru soruluyor.” Dini konularda danışabileceğiniz uygulamayı iPhone vea iPad’inize yüklemek için buraya tıklayın.

Exit mobile version