Site icon Mobilge

Android için Plants vs Zombies 2 apk indir

Plants vs Zombies, Bitkiler ve Zombiler uygulaması Android işletim sistemi bulunan akıllı telefon ve tabletlere ücretsiz olarak indirebileceğiniz birbirinden tuhaf ve komik zombilerin olduğu eğlenceli bir oyundur.  Plants vs Zombies oyununda bize karşı atağa kalkan zombilere karşı bitkiler yetiştirerek mücadele ediyoruz. Çıkaracağımız farklı özelliklere sahip silahlı bitkiler ile düşmanları kovmaya ve yok etmeye çalışıyoruz.

Zombiler vs Bitkiler oyunu kategorisi, amaç ve oyundaki karakterler itibariyle oldukça farklı ve ilginç bir yapıya sahip. Bunun yanında eğlenceli de. Farklı bir heyecana tanık olacağımız Plants vs Zombies uygulamasını indirerek sefil ve kokuşmuş zombilere karşı yeni bitkiler yetişiriyoruz.

 

Kendimize bir savunma hattı oluştutarak tüm zombileri öldürmeye ve oyunda seviye atlamaya çalışıyoruz. Eğlence dolu saatler geçirmek istiyorsanız Zombie Vs. Plants oyununu Android cihazınıza apk olarak indirebilirsiniz. İndireceğiniz uygulama Zombie vs Plants apk 3.1.1 versiyonudur. Zombi oyununu indirmek ve apk Zombie Plants indirmek için buradan yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Exit mobile version