Ana SayfaAndroid2018 Galatasaray Duvar Kağıtları uygulama indir - Android

2018 Galatasaray Duvar Kağıtları uygulama indir – Android

- Advertisment -

Android kullanıcılarına hitap eden pek çok Galatasaray duvar kağıtları uygulaması bulunuyor. Bu yazımızda Galatasaraylı taraflara yönelik en çok indirilen ve en popüler duvar kağıdı yapma uygulamalarından biri olan 2018 Galatasaray Duvar Kağıtları’nı tanıtacağız.

Galatasaray ülkemizin önde gelen futbol kulüpleri arasında yer alıyor ve taraftar sayısı milyonlarla dile getiriliyor. Galatasaray aslanlar ve GS olarak da biliniyor ve taraftarlar tarafından forma satın alarak, maçlarına gidilerek destekleniyor. Bunların yanında takımınızı desteklemek ve Galatasaray ruhunu yaşamak için bir yol daha bulunuyor: Galatasaray uygulamalarından yararlanmak.

Galatasarayı Android telefonunuza taşımak için duvar kağıdı uygulamalarından faydalanabilir bu sayede pek çok fotoğrafı telefonunuzda arka plan resmi, ekran kilidi fotoğrafı, tema ögesi yapabilirsiniz. Uygulama bu noktada tüm bu ihtiyaçları karşılıyor ve tek dokunuşla içerisinde barındırdığı kütüphane ile seçili fotoğrafı duvar kağıdı olarak ayarlamanıza olanak tanıyor. Geliştirici tarafından özel olarak hazırlanan Fatih Terim, Galatasaraylı futbolcular, sloganlar, Türk Telekom Arena temalı pek çok fotoğraf bulunuyor. Bu ilgili konulardan dilediğinizi seçebilir size görelik olan resmi duvar kağıdı ayarlayabilirsiniz.

İnternette Galatasaray görselleri araması yapıldığında karşımıza pek çok fotoğraf çıkıyor, ancak fotoğrafın indirilmesi, yüksek çözünürlük tercihi, fotoğrafın kırpılması vb. pek çok açıdan bizim için uğraştırıcı olabiliyor. Bu noktada devreye 2018 Galatasaray Duvar Kağıtları uygulaması giriyor ve sahip olduğu Galatasaray fotoğraf arşivi sayesinde işinizi oldukça kolay hale getiriyor. Büyük ekran ve normal ekran fark etmeksizin çoğu Android telefon için uyumlu olan fotoğralar yüksek çözünürlüklü, HD kalitededir.

En güncel ve en yeni Galatasaray fotoğraflarını indirmek duvar kağıdı olarak ayarlama, uygulama haricinde fotoğrafları galerinize taşıma, favorilere ekleme, arkadaşlarınızla paylaşma gibi seçeneklere de sahipsiniz. Aşağıda sizin için paylaştığımız 2018 Galatasaray Duvar Kağıtları bağlantı adresini kullanarak Google Play Store üzerinden indirme işlemini başlatın ve uygulamanın kurulumunu gerçekleştirerek en güzel GS fotoğraflarını arka kapak fotoğrafı olarak ayarlayın ve takımınızla her daim beraber olun.

Android için indir

- Advertisment -

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar

- Advertisment -