WhatsApp Fotograf Ve Hesap Bilgi Paylaşımı Kapatma !

0
hatası,sorunu,çözümü

 

WhatsApp da yapılan yeni sözleşme ile birlikte android ve ios cihazlarda artık whatsapp dilediği zaman sizin fotoğraflarınızı ve bilgilerinizi paylaşabilecek. Yani  Yeni gizlilik politikasında yazan bilgilere göre bundan sonra  kullanıcıların bilgileri Facebook veritabanında Kayıt olacak. Ne kadar bu bilgilerin başka  bir yerde başka insanlar tarafından görülmeyeceği söylense de, ileride   bir reklam çalışması veya farklı bir projede  Facebook Burada  var olan verilerden yararlanabilicek.

Peki bu paylaşımı android ve ios cihazlar için  nasıl durdura biliriz nasıl kapata biliriz ?

Android cihazlar için –

ilk önce whatsapp da ayarlara giriyoruz, ardından hesap bölümüne giriyoruz.  Ardından en alta bulunan  “Hesap bilgilerimi paylaş” yazısının yanındaki tik i kaldırıyoruz.

whatsapp

tik i kaldırdıktan sonra size şöyle bir bildirim gelicek “Facebook reklamları ve ürünleriyle ilgili deneyiminizi geliştirmek için WhatsApp hesap bilginizi kullanmak istemediğinize emin misiniz? ” siz paylaşma seçeneğini seçtiğiniz zaman Bu ayarı daha sonra değiştiremeyeceksiniz” bildirimi gelecek. Paylaşma seçeneğini sectiğiniz de artık bilgileriniz ve fotoğraflarınız paylaşılmayacak.

ios cihazlar için  nasıl durdura biliriz nasıl kapata biliriz ?

Neredeyse aynı yolu izleyerek bu durumu durdura bilirsiniz ayarlar bölümüne gelip ordından hesap ı seçtiğinizde en alta bulunan “Hesap bilgilerini paylaş” bölümünü kapatıyoruz.

 

ios-whatsapp

“Facebook reklamları ve ürünleriyle ilgili deneyiminizi geliştirmek için WhatsApp hesap bilginizi kullanmak istemediğinize emin misiniz? Eger “paylaşma” ya dokunursanız, bu ayarı daha sonra değiştiremeyeceksiniz.  diye bir bildirim gelecek paylaşma yı seçtikten sonra işlem tamamlanacak artık whatsapp bilgileriniz paylaşılmayacak.

hatası,sorunu,çözümü

Yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.