Ana SayfaAndroidSamsung için Google Chrome indir

Samsung için Google Chrome indir

- Advertisment -

Google Chrome bilgisayarın dışında tablet ve telefonlarda aşırı derecede hızlı web tarayıcısıdır. Hızlandırılmış sayfa gösterimi, sağa sola hareket ve yakınlaştırma gibi fonksiyonlarla arama yapmanızı kolaylaştırır ve zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Çocuklarınızın internette güvenle gezinmesi için Çocuk Modu mevcuttur. Veri Paketiniz yetmeyecek gibi görünüyorsa bant genişliğini düşürebilir veri kullanımını azaltabilirsiniz. Telefonunuzda ve tabletinizde sekmeler arası geçişler yapabilirsiniz. ( Tabletler sekme değiştirmek için yatay şekilde hızlı bir çizgi çekmeniz yeterli.)

google-chrome-free-indir-mobilkaynak

Samsung akıllı android telefonunuza Google Chrome uygulamasını ücretsiz olarak indirmek internet keyfini daha hızlı yaşamak için aşağıdaki linklerden telefon modelinize uygun olana tıklayın ve indirin.

Google Chrome Destekleyen Samsung Modelleri:  Samsung Galaxy Trend Lite ,  Galaxy Trend Plus, Galaxy Xcover, Galaxy Core, Galaxy Trend, Galaxy S4, Galaxy Mega, Galaxy S4 Mini, Galaxy Win, Galaxy Pocket, Galaxy Young, Galaxy Fame, Galaxy Grand, Galaxy Duos, Galaxy Ace, Galaxy Y, Galaxy S3, Galaxy Note II için Chrome indirilebilir.

Samsung Galaxy Trend, Grand, Young için Google Chrome indir

Samsung Galaxy S4, Mega, Ace, Fame, Win için Google Chrome indir

Samsung S3, Note II, Grand için Google Chrome indir

Samsung Diğer Android telefonlar için Google Chrome indir

- Advertisment -
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar

- Advertisment -